[time-nuts] Help with my ADEV measurement setup

Dan Watson watsondaniel3 at gmail.com
Tue Jun 30 21:40:16 EDT 2015


Attached is a screenshot of the setup window. I manually typed in 1E-6 as
the units. I also hit Monitor and let it average the reporting interval for
a while until it settled at 1.00 seconds.

Originally I was leaving the time unit as 1, and microseconds in in the
serial string was not being detected to set the units automatically.

I'd be happy to send you a tim file as well if necessary. Let me know.

Thanks

Dan

On Tue, Jun 30, 2015 at 8:51 PM, John Miles <john at miles.io> wrote:

> Let's see a snapshot of your acquisition dialog, just before you hit
> 'Start'.  (Or send me a .tim file directly.)  It can be tricky to configure
> the test setup for a TI measurement, since so many more things can go wrong
> compared to a frequency-based setup.
>
> -- john, KE5FX
> Miles Design LLC
>
> > -----Original Message-----
> > From: time-nuts [mailto:time-nuts-bounces at febo.com] On Behalf Of Dan
> > Watson
> > Sent: Tuesday, June 30, 2015 11:48 AM
> > To: time-nuts at febo.com
> > Subject: [time-nuts] Help with my ADEV measurement setup
> >
> > Hi,
> >
> > I'm trying to take some ADEV measurements with my 53131A, and I'm having
> > some issues. This is my setup...
>
> _______________________________________________
> time-nuts mailing list -- time-nuts at febo.com
> To unsubscribe, go to
> https://www.febo.com/cgi-bin/mailman/listinfo/time-nuts
> and follow the instructions there.
>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: timelab_menu.png
Type: image/png
Size: 70040 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.febo.com/pipermail/time-nuts_lists.febo.com/attachments/20150630/16fdb575/attachment.png>


More information about the time-nuts mailing list